Flunssan tappaja-jauhelihakastike

Hienonna sipulit, valkosipulit ja jalapenot.

Kuullota ja mausta suolalla ja pippurilla, pippuria saa olla reippaasti.

Lisää jauheliha ja kypsennä.

Lopuksi lisää pastakastike ja anna hautua noin 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Cyemre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 50g160kcal13.4g0g12g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6.2g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Kookosöljy 100g1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Sugo di pomodoro arrabbiata piccante (Combino), annos 530g66g34kcal0.9g5g0.7g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g1.9g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Jalapeño ((tuore)), annos 20g6.2g1.9kcal0.1g0.4g0.1g0.2g
Ketsuppi, Heinz, reduced sugar & salt (Heinz)1.9g1.4kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana305g443kcal30.4g15.6g28g1.2g
Valittu annoskoko152g222kcal15.2g7.8g14g0.6g
Annoskoko puolitettuna76g111kcal7.6g3.9g7g0.3g
Arvot/100g100g145kcal10g5.1g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=287536