Gluteeniton pizzapohja bulgjogurtilla

1 bulgarianjogurtti
2 kananmunaa
3dl gluteeniton jauhoseos

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

vetelä taikina lusikalla pellille.

Esipaistaminen ei välttämätöntä, mutta jos paljon nestettä esim.

tomaattimurskaa niin esipaistaminen suotavaa.

Pohja on ohut, mutta riittää koko pellilliseen.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Mepsu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bulgarian Jogurtti (Valio), annos 200g50g33kcal1.7g2.3g2g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Gluteeniton jauhoseos (Pirkka), annos 100g75g261kcal2.6g60.8g0.8g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana305g665kcal15.4g126.4g11.2g4.6g
Valittu annoskoko153g333kcal7.7g63.2g5.6g2.3g
Annoskoko puolitettuna76g166kcal3.9g31.6g2.8g1.2g
Arvot/100g100g218kcal5g41.4g3.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=409483