Hernekeitto PEKONILLA

1. Paista ruskista jauheliha ja pekoni yhdessä paistinpannulla

2. Laita herneet kiehumaan tunniksi

3. Lisää jauheliha/pekoniseos kattilaan

4. Keitä vielä tunti

5. Mausta suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK american pekoni 170g pakkaus1g3.3kcal0.1g0g0.3g0g
Herne 26g18kcal1.3g2.4g0.1g0.8g
Vesi104g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 21g46kcal3.6g0g3.5g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana305g135kcal10g4.8g7.8g1.6g
Valittu annoskoko152g67kcal5g2.4g3.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna76g34kcal2.5g1.2g2g0.4g
Arvot/100g100g44kcal3.3g1.6g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=419061