Rahkapiirakka

POHJA

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kerma, kananmuna ja öljyseos nopeasti sekoittaen.

Levitä taikinaseos voideltuun, pyöreään paistovuokaan (halk. 30 cm).

TÄYTE

Sekoita maitorahka, kananmuna, sokeri ja maito keskenään.

Laita taikinan päälle persikat ja kaada seosen niiden päälle.

Paistetaan n. 200 asteessa 20-30min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolikarkea vehnäjauho (Eldorado), annos 65g28g99kcal3.8g19.3g0.7g1.1g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4kcal0g1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma25g30kcal0.8g1.1g2.5g0g
Kananmuna kuoreton 7.5g11kcal0.9g0g0.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl6.2g56kcal0g0g6.2g0g
Maitorahka, milbona (500g)31g21kcal3.8g1.2g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 7.5g11kcal0.9g0g0.8g0g
Nestemäinen makeutusaine (cologran)0.8g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito hyla (Valio)13g5.7kcal0.4g0.6g0.2g0g
Persikka säilyke (Del monte), annos 100g31g17kcal0.2g3.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana305g514kcal21.8g55.2g22.6g2.2g
Valittu annoskoko152g257kcal10.9g27.6g11.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna76g129kcal5.5g13.8g5.7g0.6g
Arvot/100g100g169kcal7.2g18.1g7.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=57276