Piimäkakku

Piimään sekoitetaan sokeri ja sulatettu rasva.

Vehnäjauhoihin sekoitetaan ruokasoodaa 3 tl ja leivinjauhetta 3 tl, ja lisätään piimä+ rasva+ sokeri seokseen.

Paistetaan uunipellillä uunin keskiosassa 200 C, kunnes kakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)76g24kcal2.5g3.4g0g0g
Sokeri 23g92kcal0g22.6g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen10g73kcal0g0g8.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 44g152kcal4.5g30.9g0.5g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana305g681kcal14g113.8g17.2g3g
Valittu annoskoko153g340kcal7g56.9g8.6g1.5g
Annoskoko puolitettuna76g170kcal3.5g28.5g4.3g0.8g
Arvot/100g100g223kcal4.6g37.3g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76172