Porkkanakeitto

Kuullota sipulit, kuutioidut porkkana ja jauho öljyssä.

Lisää vesi ja kasvisliemi.

Keitä kypsäksi ja soseuta keitto.

Lisää kerma ja hieman paprikaa sekä rakuutaa tai korianteria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 82g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 55g18kcal0.3g3g0.1g1.4g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl0.8g7.4kcal0g0g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g0.8g1kcal0g0g0.1g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g11g13kcal0.4g0.5g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana305g84kcal1.6g8g4.2g2.8g
Valittu annoskoko153g42kcal0.8g4g2.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna76g21kcal0.4g2g1.1g0.7g
Arvot/100g100g28kcal0.5g2.6g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278011