Tonnikalapiiras

# Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan

# Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa'an pohjan päälle.

# Lisää halutessasi hieman juustoraastetta

# Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Ohje: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Inaaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g50g30kcal1.9g3.7g1g0g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 17g54kcal1.8g10.2g0.4g0.9g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Tonnikala vedessä 38g39kcal8.4g0g0.6g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g13g33kcal3.8g0.3g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana306g414kcal40.6g29.6g14.8g1.8g
Valittu annoskoko153g207kcal20.3g14.8g7.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna77g104kcal10.2g7.4g3.7g0.5g
Arvot/100g100g135kcal13.3g9.7g4.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=163933