Pekonipastakastike (tomaatti)

Oliiviöljy pannulle ja kuulotetaan sipulit öljyn ja veden seoksessa.

Lisätään tomaattimurska ja valkosipuli sekä mausteet.

Kiehutetaan vettä sopivasti lisäillen kunnes kastike on paksua ja tomaattimurskan kokkareet alkavat hajota.

Maustetaan punapippurilla jos on, muuten mustapippuria maun mukan.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1631 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaattimurska 75g22kcal0.4g4g0.1g1.4g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Pekoni, paistettu 16g82kcal2.6g0g8.1g0g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.4g1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana306g264kcal6.6g9.8g21.4g3.6g
Valittu annoskoko153g132kcal3.3g4.9g10.7g1.8g
Annoskoko puolitettuna77g66kcal1.7g2.5g5.4g0.9g
Arvot/100g100g86kcal2.2g3.2g7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321708