Hirvenjauhelihakeitto

1 rkl oliiviöljyä teflon kattilan pohjalle ja paista siinä hirvenjauheliha kypsäksi.

Lisää puoli pussia sipulia pakastekuutioina.

Kaada päälle 2litraa vettä, kun vesi kiehuu, lisää 2 lihaliemikuutiota ja isoja keittojuureksia pussillinen, sekä 150g peruna-sipulisekoitusta ja 1tl suolaa.

Kiehauta 7 minuuttia

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Saher
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi50g5kcal0.7g0.7g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g225g45kcal2.2g6.7g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi11g31kcal1g0.8g2.5g0g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)75g51kcal1.2g11.2g0.1g0g
Hirvenjauheliha oma saalis150g168kcal33g0g4.5g0g
Oliiviöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3040g723kcal76.2g38.8g28.2g0g
Valittu annoskoko1520g362kcal38.1g19.4g14.1g0g
Annoskoko puolitettuna760g181kcal19.1g9.7g7.1g0g
Arvot/100g100g24kcal2.5g1.3g0.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132389