Porkkana-parsakaalikeitto

Kuori ja paloittele (pieniä /keskikokoisia 7kpl) ja laita kiehumaan veteen (1-1,5 litraa).

Lisää punaiset linssit (2dl) ja keitä noin 15 -20 min. Paloittele ison parsakaalin nuput ja lisää keittoon.

Keitä noin 5 min. Leikkaa joukkoon runsaasti persiljaa.

Mausta muskottipähkinällä.

Lopuksi soseuta keitto.

Voit lisätä myös kasivsöljyä lopuksi.

(Öljyä ei tavitse kuumentaa.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 602g197kcal3.7g33.4g1.2g15.3g
Parsakaali brokkoli 501g176kcal23.2g9.8g1.5g12.5g
Punaisia linssejä (Gogreen), annos 100g401g1384kcal100.3g237.4g8.8g43.3g
Persilja 16g4.4kcal0.2g0.2g0g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3040g3521kcal254.8g561.6g23g144.8g
Valittu annoskoko1520g1761kcal127.4g280.8g11.5g72.4g
Annoskoko puolitettuna760g880kcal63.7g140.4g5.8g36.2g
Arvot/100g100g116kcal8.4g18.5g0.8g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=250549