Suklaafondant

Sulata rasva ja suklaa.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot siivilän läpi ja lisää varovasti sekoittain rasva-suklaaseos.

Nostele muffinssivuokiin ja paista 190 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Daffodil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tummasuklaa (Panda), annos 100g266g1418kcal13g138.1g85g0g
Kananmuna kuoreton 531g758kcal66.4g1.6g54.4g0g
Sokeri 286g1159kcal0g285.2g0g0g
Euroshopper margariini 60 %199g1086kcal2g2g119.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 110g376kcal11.2g76.7g1.3g3.8g
Kaakaojauhe, X-tra13g49kcal0.5g11g0.3g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g22g117kcal1.1g11.4g7g0g
Kananmuna kuoreton 44g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Sokeri 24g96kcal0g23.5g0g0g
Euroshopper margariini 60 %17g91kcal0.2g0.2g10g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g31kcal0.9g6.3g0.1g0.3g
Kaakaojauhe, X-tra1g3.7kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3040g10490kcal201.6g1113.8g564.2g8.2g
Valittu annoskoko1520g5245kcal100.8g556.9g282.1g4.1g
Annoskoko puolitettuna760g2623kcal50.4g278.5g141.1g2.1g
Arvot/100g100g345kcal6.6g36.6g18.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151840