Xtravaganza-kastike

Sekoita öljyt ja etikka.

Mausta yrttisuolalla ja esim.

kurkumalla, puristetulla valkosipulinkynnellä, raastetulla inkiväärillä, pienellä määrällä piparjuuriraastetta tai tuoreita yrttejä.

Käytä 1 rkl (15 g) per ateria tuoresalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 180g1592kcal0g0g180g0g
Pellavansiemenöljy360g3240kcal0g0g360g0g
Rypälesiemenöljy paistamiseen ja salaatteihin (La tourangelle), annos 10g180g144kcal0g0g16.2g0g
Viinietikka 800g165kcal0g4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3040g10282kcal0g8g1112.4g0g
Valittu annoskoko1520g5141kcal0g4g556.2g0g
Annoskoko puolitettuna760g2571kcal0g2g278.1g0g
Arvot/100g100g338kcal0g0.3g36.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180233