Karppileipä hiivalla, ilman juustoa

Vatkaa vispilällä veden sekaan Fiber husk, suola ja kuivahiiva.

Anna turvota väh. 10 min.
lisää muut aineet ja vaivaa koneella taikinaksi.

Anna kohota.

Tee pyöreä leipä ja anna vielä kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista 200* kolmisen varttia tai kunnes tuntuu kypsältä pohjaan kopauttaessa (ontto ääni).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1007g0kcal0g0g0g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g50g5kcal0.8g0g0.3g42.8g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g28g100kcal12.5g11.1g1.7g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale76g45kcal7.5g3.8g0.2g55.1g
Manteli, jauhettu, n. 1dl352g2121kcal84.9g23.3g190.3g24.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3040g4542kcal211.4g76.4g385g245.2g
Valittu annoskoko1520g2271kcal105.7g38.2g192.5g122.6g
Annoskoko puolitettuna760g1136kcal52.9g19.1g96.3g61.3g
Arvot/100g100g149kcal7g2.5g12.7g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229174