Mustikkaviineri

Sulata lehtitaikinalevyt ja leikkaa yksi levy aina kolmeen osaan.

Valmista vaniljakreemi ohjeen mukaan ja lisää ruokalusikallinen mansikkahilloa.

Jos mustikat ovat pakasteesta kannattaa laittaa niiden sekaan vähän perunakauhoa, joka kerää paistossa mustikan nestettä.

Voitele kananmunalla lehtitaikina palojen reunaosat.

Laita palan keskelle reilu teelusikallinen vaniljakreemiä ja mustikoita.

Ripottele viinereiden päälle raesokeria ja paista 225 asteessa reilu 10 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyjä , myllyn paras, paketti 500 g829g3232kcal49.7g255.3g224.6g112.7g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g83g332kcal0.4g71.3g4.1g0g
Vesi249g0kcal0g0g0g0g
Mansikkahillo 28g64kcal0.2g15.2g0g0.3g
Mustikka metsä- 298g131kcal1.5g19.1g1.8g9.8g
Sokeri 33g135kcal0g33.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3040g7787kcal103.6g788g461g245.6g
Valittu annoskoko1520g3894kcal51.8g394g230.5g122.8g
Annoskoko puolitettuna760g1947kcal25.9g197g115.3g61.4g
Arvot/100g100g256kcal3.4g25.9g15.2g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301448