Pasta Verde

Mausteet: valkosipuli, limesitruuna, suola, mustapippuri, rypsiöljy, basilika (tuore)

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

2. Paloittele parsa ja keitä kypsäksi vähässä vedessä.

3. Kuullota sipulit öljyssä, lisää pannuun katkaravut ja basilika, kuumenna ja mausta.

4. Sekoita pasta, parsa ja katkarapuseos ja purista (lime) sitruunamehua päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle pasta (Pirkka), annos 500g3290g12171kcal460.5g2368.4g98.7g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 3290g1142kcal150.7g63.5g9.9g81.6g
Katkarapu pienet (pirkka)2368g1563kcal355.3g0g16.6g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g395g3553kcal0g0g394.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g658g178kcal8.6g31.6g1.3g11.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g37214kcal1950.2g4927g1042.4g185.6g
Valittu annoskoko10000g18607kcal975.1g2463.5g521.2g92.8g
Annoskoko puolitettuna5000g9304kcal487.6g1231.8g260.6g46.4g
Arvot/100g100g186kcal9.8g24.6g5.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=468886