Lamminpään lumous

Rouhi n. 1cm paksuisille lihasuikaleille mustapippuria.

Ruskista kauniiksi.

Sekoita wokissa tai kasarissa kerma, mausteet (suola ihan vähän) curry, inkivääri, kaneli, valkosipulisilppu, tomaattipyre ja ranskalainen sinappi.

Kiehauta.

Lisää lihat ja anna hautua puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 4692g5870kcal985.2g0g211.1g0g
Ruokakerma ingman 5%3163g2689kcal110.7g189.8g158.1g0g
Dijonsinappi, Maille, Original501g351kcal20g40.1g15g15g
Valkosipuli 374g405kcal29.6g61g2.2g7.9g
Mustapippuri 11g30kcal1.1g4g0.3g2.8g
Oliiviöljy 142g1259kcal0g0g142.3g0g
Ruokasuola jodioitu 11g0.3kcal0.1g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree, annos 125g1107g819kcal49.8g142.8g2.2g11.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g22845kcal2393g875.4g1062.4g73.6g
Valittu annoskoko10000g11422kcal1196.5g437.7g531.2g36.8g
Annoskoko puolitettuna5000g5711kcal598.3g218.9g265.6g18.4g
Arvot/100g100g114kcal12g4.4g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93547