Tomaatti-mozzarellapiirakka ruispohja

Painele 1 levy (250g) piirakkavuokaan, ja paista n. 5 min ~200C uunissa.

Viipaloi tomaatit, mozzarella ja (10 kpl) oliivit.

Ota pohja pois uunista ja asettele tomaatit pohjalle, niiden päälle mozzarellat ja oliivit.

Ripottele päälle pestokastiketta ja juustoraastetta.

Paista n. 30 min uunissa, kunnes pinta saa vähän väriä.

Ota piirakka pois uunista, ja ripottele päälle (3-4 lehteä) tuoretta pilkottu basillikaa.

Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g375g1060kcal17.2g117.6g56.6g20.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g225g46kcal1.3g8.5g0.7g3.1g
Kevyt mozzarella (Juustoportti), annos 150g225g393kcal56.2g1.1g20.2g0g
Oliivi kivetön musta rainbow150g270kcal0.9g8.5g25.5g0g
Pesto Rosso, Barilla75g247kcal3g9g22.1g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen375g75kcal2.2g14.2g1.1g5.2g
Basilika, tuore23g9kcal0.7g1.1g0.2g0.9g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g75g217kcal24.7g0g12.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3042g4635kcal212.4g320g278.2g59.6g
Valittu annoskoko1521g2317kcal106.2g160g139.1g29.8g
Annoskoko puolitettuna761g1159kcal53.1g80g69.6g14.9g
Arvot/100g100g152kcal7g10.5g9.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176058