Helppo kanaratatouille

Ruskista kevyesti kanat pannulla tai paistokasarissa.

Lisää molemmat ratatouillepussit ja mausta tarvittaessa esim suolalla, paprikajauheella ja cayennepippurilla.

Kypsentele välillä sekoittaen kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.

Lisukkeeksi sopii mainiosti raejuusto ja pari salaatinlehteä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Myymis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ratatouille, Välimeren (Findus), annos 400g451g406kcal6.8g27g29.3g9g
Keltainen ratatouille (Findus), annos 200g451g203kcal6.8g33.8g4.5g0g
Kananpojan fileesuikaleet,mandariini (Kariniemi), annos 300g338g389kcal54.1g6.4g16.9g0g
Kananpojan fileesuikaleet, maustamaton (Kariniemen), annos 150g282g310kcal64.8g0g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3042g2614kcal265g134.4g111.6g18g
Valittu annoskoko1521g1307kcal132.5g67.2g55.8g9g
Annoskoko puolitettuna761g654kcal66.3g33.6g27.9g4.5g
Arvot/100g100g86kcal8.7g4.4g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136961