Sitruunasorbetti

Keitä 2 dl vettä ja 2½ dl sokeria n. 5. minuuttia.

Jäähdytä vartti.

Lisää n. 2 dl sitruunan mehua + yhden sitruunan raastettu kuori.

Lisää mascarbone juusto n. 100 g. Sekoita hyvin.

Laita pakkaseen ja sekoita tunnin välein n. 3 tunnin ajan.

Tarjoile vadelmien/-soseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2807g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2983g12106kcal0g2979.5g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2807g590kcal8.4g44.9g0g2.8g
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g1404g6161kcal51.9g36.5g645.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g37713kcal120.6g6121.8g1291.2g5.6g
Valittu annoskoko10000g18857kcal60.3g3060.9g645.6g2.8g
Annoskoko puolitettuna5000g9428kcal30.2g1530.5g322.8g1.4g
Arvot/100g100g189kcal0.6g30.6g6.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319113