Jauheliha-tomaattikeitto

Ruskista jauhelija kattilassa, lisää sipuli, valkosipuli, chili ja porkkana.

Sekoittele pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet (kasvisliemi, basilika, pippuri, soijakastike).

Anna hautua 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1681g2791kcal319.5g0g168.1g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)3363g841kcal33.6g185g0g47.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g504g141kcal3g30g1g12.6g
Sipuli 168g51kcal2.1g8.1g0.3g2.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g29g31kcal2.3g4.8g0.2g0.6g
Vesi4203g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 4.2g11kcal0.6g0.9g0.2g1.7g
Vehnäjauho, sunnuntai21g74kcal2.5g14.9g0.4g0.6g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g25g42kcal4.4g5.4g0.3g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g7961kcal736g498.2g341g131.4g
Valittu annoskoko10000g3981kcal368g249.1g170.5g65.7g
Annoskoko puolitettuna5000g1990kcal184g124.6g85.3g32.9g
Arvot/100g100g40kcal3.7g2.5g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325139