Papaijasose (intialaisiin ruokiin)

1 raaka papaija
vettä

1) Kuori papaija ja poista siemenet.

Leikkaa hedelmäliha karkeaksi silpuksi ja pane tehosekoittimeen.

2) Notkista seos vedellä (noin 2 rkl) sopivan paksuiseksi soseeksi.

Soseen voi myös pakastaa.

Lähde
Shehzad Husain
Helppoa ja hyvää Intiasta
WSOY

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papaija, raaka, kuoreton, siemenetön, annos 100g9375g3656kcal56.3g918.8g9.4g168.8g
Vesi, vesijohtovesi 625g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g7313kcal112.6g1837.6g18.8g337.6g
Valittu annoskoko10000g3656kcal56.3g918.8g9.4g168.8g
Annoskoko puolitettuna5000g1828kcal28.2g459.4g4.7g84.4g
Arvot/100g100g37kcal0.6g9.2g0.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337224