Mango- Avokadosalaatti

Pese ja kuivaa salaatti.

Kuori mango ja avokado ja viipaloi ohuiksi salaatin joukkoon.

Sekoita verigreipin mehu, oliiviöljy, balsamietikka, suola ja pippuri.

Sekoita kastike salaatin joukkoon.

Salaatti maistuu hyvin esimerkiksi äyriäisten kanssa.

Ohje on suora lainaus Akseli Herlevin kirjasta Täydellä Sydämellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuonankaali (Valeriana), annos 200g361g51kcal6.6g2.5g1.4g7.2g
Mango (tuore)301g201kcal1.5g46g0.9g6.3g
Avokado, kuorittu, kivetön 361g715kcal9.5g2.8g70g24.2g
Verigreippi, annos 250g301g156kcal2.7g39.4g0.6g6g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g150g1353kcal0g0g150.3g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g45g46kcal0g9.5g0g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g3g6.9kcal0.3g1.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3048g5056kcal41.2g202.8g446.6g87.4g
Valittu annoskoko1524g2528kcal20.6g101.4g223.3g43.7g
Annoskoko puolitettuna762g1264kcal10.3g50.7g111.7g21.9g
Arvot/100g100g166kcal1.4g6.7g14.7g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334037