Talvikurpitsakeitto

Halkaise, kuori ja poista siemenet taivikurpitsasta (Butternut squash).

Kuutioi kurpitsa ja laita ne 3 l kattilaan.

Lisää kattilaan puhdistetut ja paloitellut paprikat, chili, sipuli ja vesi sekä kasvisliemikuutio.

Keitä noin 20 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Soseuta keitto tasaiseksi sauvasekoittimella ja lisää limen mehu ja ruokakerma.

Lisää suolaa jos tarvitaan.

Keitto on hyvää niin lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 100g30kcal0.9g5.1g0.2g2g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Chili paprika punainen45g18kcal0.9g4.1g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g50g18kcal0.3g1.1g0.6g1.4g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 11g34kcal1g1.5g2.6g0.2g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Talvikurpitsa (butternut squash), annos 100g1001g380kcal11g83.1g1g16g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)100g165kcal3g4g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3048g1298kcal34.6g199.2g38.8g39.6g
Valittu annoskoko1524g649kcal17.3g99.6g19.4g19.8g
Annoskoko puolitettuna762g324kcal8.7g49.8g9.7g9.9g
Arvot/100g100g43kcal1.1g6.5g1.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372792