Amerikkalainen suklaakakku

Sivele vuoka öljyllä/margariinilla/voilla ja korppujauhota.

Laita uuni 200 C.
Sekoita kuivat aineet (ei sokeri!) kulhossa.

Mittaa vesi kannuun.

Vaahdota rasva ja sokeri erillisessä kulhossa.

Lisää vaahtoon muna kerrallaan.

Lisää taikinaan vuorotellen vettä ja kuivia aineita koko ajan sekoittaen.

Paista 45-60 min.
Pinnan voi koristella tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Sarya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 40%, rainbow/pirkka 199g708kcal0.6g0g79.7g0g
Sokeri 254g1032kcal0g253.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu203g256kcal22.4g0.6g18.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 194g667kcal19.8g136.1g2.3g6.8g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Oboy original kaakaojuomajauhe100g369kcal3.8g81.7g2.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g40kcal0g9.9g0g0g
Vesi299g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten50g165kcal11.7g22.4g10.5g5.5g
Ruisjauho (Myllynparas), annos 60g199g608kcal19.3g122.2g4g28.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3048g7740kcal156.8g1265g235g82.6g
Valittu annoskoko1524g3870kcal78.4g632.5g117.5g41.3g
Annoskoko puolitettuna762g1935kcal39.2g316.3g58.8g20.7g
Arvot/100g100g254kcal5.1g41.5g7.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160182