Mangohyydykekakku

Murusta digestivet, sekoita rasva keksin muruihin.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vaahdota kerma.

Lisää joukkoon rahka, tuorejuusto, sokeri, 1 prk mangososetta, sekoita.

Lisää tähän seokseen 4 kpl liivatelehtiä.

Laita hyytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

Sekoita 1 prk mangososetta ja 2 kpl liivatelehtiä, laita seos kakun päälle koristeeksi.

Hyydytä jääkaapissa.

Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 240g415kcal18.2g5.5g36g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 240g792kcal4.8g7.2g83.9g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki300g168kcal25.5g15g0.6g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi240g1079kcal15.6g143.9g50.4g7.4g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton96g691kcal0g0g76.7g0g
Mangosose, Piltti300g180kcal1.2g45g1.2g3g
Sokeri 102g414kcal0g101.8g0g0g
Liivatelehti, gelatiini7.2g25kcal6.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3048g7527kcal143g636.8g497.6g20.8g
Valittu annoskoko1524g3764kcal71.5g318.4g248.8g10.4g
Annoskoko puolitettuna762g1882kcal35.8g159.2g124.4g5.2g
Arvot/100g100g247kcal4.7g20.9g16.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178199