Parsapiirakka

Sekoita pohjan ainekset keskenään ja painele korppujauhotettuun piirakkavuokaan.

Esipaista piirakkapohjaa n. 10 min.

Keitä parsat suolalla, sokerilla ja sitruunamehulla maustetussa vedessä n. 5 min.

Lado parsat ja sipuli pohjan päälle.

Sekoita maito/kerma, kananmunat ja mausteet keskenään.

Kaada seos vuokaan.

Ripottele päälle murustettu sinihomejuusto.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Longstrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g125g688kcal1.3g1.3g75g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 25g76kcal2.2g13.9g0.5g3.5g
Ruisjauho kokojyväjauho 110g335kcal9.6g61g2.1g15.3g
Vehnäjauho puolikarkea 130g446kcal13.3g91g1.6g4.6g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Parsa puhdistettu 500g162kcal14.5g10g3g17.5g
Sipuli 100g30kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Bergader edelpilz sinihomejuusto (Bergader), annos 100g100g339kcal21.5g1g27.9g0g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 200g68kcal6.1g9.8g0.2g0g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton10g2.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3048g4779kcal181.4g389.2g255g86.8g
Valittu annoskoko1524g2389kcal90.7g194.6g127.5g43.4g
Annoskoko puolitettuna762g1195kcal45.4g97.3g63.8g21.7g
Arvot/100g100g157kcal6g12.8g8.4g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179439