Suklaakääris

Vatkaa keltuaiset ja makeutusaine (laitoin 1dl) paksuksi vaahdoksi.

Lisää kaakaojauhe, leivinjauhe + vaniljasokeri.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Lisää valkuaisvaahto keltuaisiin varovasti käännellen.

Levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 180 asteessa n. 10 - 13 min. Älä paista liian kauaa, muuten reunoista tulee kuivaa korppua.

Kun levität taikinaa pellille, huolehdi ettei keskelle jää paksumpaa kohtaa.

Täyte:

Sulata kattilassa tumma suklaa kerman sekaan, mutta ÄLÄ keitä.

Vie pakkaseen jäähtymään noin 15min.

Vatkaa kuohkeaksi.

Levitä pohjan päälle, kääri rullalle ja nauti=)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Jennamar86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 790g1126kcal98.7g2.4g80.9g0g
Canderel makeutusjauhe24g92kcal0.7g22.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g38kcal0g9.5g0g0g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.5g0g0.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 24g89kcal4.4g2.6g5.2g7.3g
Kuohukerma,valio,2dl479g1627kcal9.6g14.4g167.5g0g
Ecuador premium cocoa 70% raspberry pieces, annos 12.5g187g969kcal13.4g62.1g74.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3048g7923kcal254.8g235.6g655.4g14.8g
Valittu annoskoko1524g3961kcal127.4g117.8g327.7g7.4g
Annoskoko puolitettuna762g1981kcal63.7g58.9g163.9g3.7g
Arvot/100g100g260kcal8.4g7.7g21.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198580