Raparperirahka piirakka

Munat 7kpl ja makeutusaine vaahdoksi, joukkoon mantelijauho (160g), fiberhusk (1rkl), kookos (2rkl) ja leivinjauhe (1tl).

Pellille 200 astetta, kevyen vaaleanruskeaksi.

Täytteeksi raparperi (tai mitä tahansa marjoja yms) maitorahka (250g) ja kananmuna (1kpl) + makeutusaine.

Levitetään pohjan päälle ja paistetaan loppuun.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Cassius

Cassius sanoi...

Tai siis noiden annoksien määrähän riippuu siitä millasia palasia kukakin leikkaa.. mulla on tapana toi pellillinen vetää 9 osaan ;)

sunnuntai 31.03.2013 klo 17:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 333g112kcal2.3g18.3g0.3g4.7g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g213g1278kcal51.1g14.1g115g0g
Maitorahka (rasvaton, pehmeä) (Valio), annos 250g333g200kcal33.3g14.3g1g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g6.7g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 6.7g12kcal0.3g2.5g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)20g2kcal0.3g0g0.1g17g
Kananmuna kuoreton 612g873kcal76.5g1.8g62.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3049g4953kcal327.6g102g358.4g43.4g
Valittu annoskoko1524g2477kcal163.8g51g179.2g21.7g
Annoskoko puolitettuna762g1238kcal81.9g25.5g89.6g10.9g
Arvot/100g100g163kcal10.7g3.3g11.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350500