Vihreä kasvisrisotto

Huuhtele ja paloittele parsakaali.

Valuta kikherneet.

Kuumenna syvällä pannulla öljy ja lisää sipulijauhe sekä juustokumina.

Hauduttele hetki ja lisää sitten vesi, parsakaali, pinaatti, kikherneet ja suola ja keittele hiljakseen kypsäksi.

Tarjoa Mozzarellan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 338g118kcal15.6g6.6g1g8.4g
Pinaattipakaste 150g169g24kcal3.2g0.7g0.8g2.2g
Rypsiöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 225g299kcal19g39.6g4.5g11.2g
Juustokumina jeera (), annos 6g5.6g20kcal1g2.5g1.3g0.6g
Sipuli kuivattu 3.4g9kcal0.4g1.2g0.1g1.2g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Mozzarella 17% (Pirkka)158g370kcal31.5g0.8g26.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 450g0kcal0g0g0g0g
Quinoa (Biofair), annos 50g169g631kcal22.1g119.8g9.8g10.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3051g3043kcal185.6g342.4g99.8g67.4g
Valittu annoskoko1526g1521kcal92.8g171.2g49.9g33.7g
Annoskoko puolitettuna763g761kcal46.4g85.6g25g16.9g
Arvot/100g100g100kcal6.1g11.2g3.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207148