Raparperi-mansikkahillo

Keitä raparperia ja mansikkaa vedessä.

Kun seos kiehuu, lisää hillosokeri pakkauksen ohjeen mukaan.

Anna kihua hiljalleen yli 10 minuuttia, jotta raparperi leviää tasaisesti hilloon.

Purkita, ja jätä jäähtymään.

Laita säilöön viileään, vaikka saattaa säilyä huoneenlämmössäkin...

jos siis on silmiltä piilossa.

Reseptistä tulee n. 99 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 524g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 3932g1324kcal27.1g216.3g3.9g55g
Mansikka 2202g1025kcal11g185g4.4g41.8g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g3342g13034kcal0g3275.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g30766kcal76.2g7353g16.6g193.6g
Valittu annoskoko10000g15383kcal38.1g3676.5g8.3g96.8g
Annoskoko puolitettuna5000g7691kcal19.1g1838.3g4.2g48.4g
Arvot/100g100g154kcal0.4g36.8g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131463