Jauhemaksapihvi

1. Kuori ja raasta porkkanat.

2.Sekoita porkkanaraasteeseen jauhettu maksa, kananmuna ja mausta seos niukasti suolalla ja ripauksella valkopippuria.

3. Kuumenna nokare rasvaa teflonpinnoitetussa pannussa.

Nosta seosta lusikalla kuumaan pannuun sopivan kokoisiksi pihveiksi.

Pienennä lämpöä.

Paista pihvit molemmin puolin hyvin miedolla lämmöllä, sillä maksa palaa herkästi.

Tarjoa perunasoseen ja puolukkasurvoksen tai herkkusienimuhennoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Jsp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2307g646kcal13.8g137.2g4.6g57.7g
Kananmuna kuorineen punnittu995g1254kcal109.5g3g89.6g0g
Maksa naudan 5529g7246kcal1016.3g321.8g204.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g316g2307kcal3.2g3.2g252.8g0g
Sipuli (kuorittu)853g230kcal11.1g40.9g1.7g14.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g23365kcal2307.8g1012.2g1106.6g144.4g
Valittu annoskoko10000g11683kcal1153.9g506.1g553.3g72.2g
Annoskoko puolitettuna5000g5841kcal577g253.1g276.7g36.1g
Arvot/100g100g117kcal11.5g5.1g5.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310632