Juureskeitto kidneypavuilla

Kuori ja silppua sipul , samoin kuori vihannekset ja kuutio, kuullota pannulla öljyss ja lisää kasvisliemi ja 1,5 dl vettä.

Mausta 1 tl kuminaa, 1 tl meiramia ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g1572g1132kcal39.3g264.2g1.6g0g
Juuriselleri 1179g371kcal14.7g54.2g2.4g36.6g
Palsternakka 1572g1000kcal7.9g185.5g6.3g70.8g
Peruna, keskikokoinen 60g1572g943kcal23.6g204.4g1.6g14.2g
Fenkoli, annos 100g786g244kcal9.7g57.3g1.6g24.4g
Rypsiöljy 47g417kcal0g0g47.2g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow7.9g20kcal0.8g0.8g1.6g0.1g
Kidneypapu (Go green), annos 100g1572g1494kcal125.8g220.1g11g125.8g
Vesi1179g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 511g167kcal3.2g28.4g1g13g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g11577kcal450g2029.8g148.6g569.8g
Valittu annoskoko10000g5789kcal225g1014.9g74.3g284.9g
Annoskoko puolitettuna5000g2894kcal112.5g507.5g37.2g142.5g
Arvot/100g100g58kcal2.3g10.1g0.7g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347840