Raparperipiirakka

Pohja:vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi.

Lisää jauhot joihin leivinjauhe sekoitettu.

Lisäää voisula ja kerma.

Levitä raparperit päälle.

paista 225 asteessa 15-25 min.

kuorrutus:laita kaikki aineet yhtä aikaa kattilaan.

Keitä kunnes seos sakenee.

Kaada kuuman, kypsän piirakan päälle

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2037 grammaa

Katariina0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)225g284kcal24.7g0.7g20.2g0g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl225g900kcal0g225g0g0g
Oivariini vähärasvainen75g413kcal0.7g0.7g45g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen113g37kcal3.7g5.5g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai219g768kcal26.3g155.8g4.6g6.6g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Raparperi 375g126kcal2.6g20.6g0.4g5.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen225g74kcal7.4g11g0g0g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl1.1g4.5kcal0g1.1g0g0g
Oivariini vähärasvainen34g186kcal0.3g0.3g20.2g0g
Perunajauho 1dl=70g23g75kcal0g18.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6g24kcal0g5.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3055g5808kcal132.2g895.6g180.8g23.6g
Valittu annoskoko1528g2904kcal66.1g447.8g90.4g11.8g
Annoskoko puolitettuna764g1452kcal33.1g223.9g45.2g5.9g
Arvot/100g100g190kcal4.3g29.3g5.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293624