Charlotta

Valmista kääretorttu ohjeella "Kääretorttu omenasoseella".

Vuoraa pyöreäpohjainen kulho (n. 3 litran vetoinen) tuorekelmulla.

Leikkaa kääretorttu sentin viipaleiksi ja asettele torttuviipaleet kulhon pohjalle ja reunoille tiiviisti kiinni toisiinsa.

Valmista täyte: Laita 6 liivatelehteä likoamaan kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka, sokerit ja puoli desiä Limoncello sitruunalikööriä.

Kuumenna desi vettä kiehuvaksi.

Puserra liivatelehdistä vesi ja sekoita ne kuumaan veteen.

Sekoita sula liivateseos kerma-rahkaan.

Kääntele joukkoon pilkotut persikat ja tuoreet/pakasteesta sulatetut vadelmat.

Kaada seos kääretorttupaloilla vuorattuun kulhoon.

Peitä kulho ja laita jääkaappiin jähmettymään muutamaksi tunniksi, mieluummin yön yli. Kumoa vadille ja poista kelmu.

Koristele halutessasi kermavaahtoruusukkeilla tms.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl14g18kcal1.8g0g1.1g0g
Sokeri 8.5g35kcal0g8.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.5g22kcal0.7g4.6g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Omenasose, omatekoinen25g33kcal0g7.5g0g0.4g
Kuohukerma,valio,2dl25g85kcal0.5g0.8g8.8g0g
Maitorahka, milbona (500g)25g17kcal3.1g1g0.1g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 30g21kcal0.2g4.6g0g0.2g
Vadelma 13g5.2kcal0.1g0.5g0.1g0.5g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Likööri, 15% vol, annos 80g1g2.1kcal0g0.3g0g0g
Liivatelehti, gelatiini0.6g2.1kcal0.5g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana306g515kcal13.8g64.2g20.4g2.6g
Valittu annoskoko153g258kcal6.9g32.1g10.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna77g129kcal3.5g16.1g5.1g0.7g
Arvot/100g100g168kcal4.5g21g6.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285021