Puolukkarönttönen

Pohjaan ruisjauho 3,5 dl, 1 tl suolaa, 1,5 dl kylmää vettä

täytteeseen 200g tuoreita puolukoita tai pakastettuja ja 200g keitettyä peurunaa.

Survotaan sekaisin.

Lisää makeutusainainetta jos haluat.

Leivotaan niinuin karjalanpiirakat ja paistetaan 150 c noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho Pirkka52g160kcal5.1g32g1g7.9g
Puolukka 50g19kcal0.2g3.4g0.2g1.3g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 50g38kcal0.9g7.7g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana306g434kcal12.4g86.2g2.6g19.4g
Valittu annoskoko153g217kcal6.2g43.1g1.3g9.7g
Annoskoko puolitettuna77g109kcal3.1g21.6g0.7g4.9g
Arvot/100g100g142kcal4.1g28.2g0.9g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116480