Jogurttiletut

Sekoita jogurtin sekaan maito ja munat.

Sekoita toisessa astiassa jauhoihin suola ja leivinjauhe.

Lisää kuivat aineet nesteeseen ja sekoita hyvin.

Lisää lopuksi vielä mukaan juokseva margariini.

Anna seistä puolisen tuntia ja paista pikkulettupannulla.

Jauhojen tilalla voi käyttää myös vehnäjauhoja ja jogurtiksi voit valita tietenkin oman suosikkisi!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikkajogurtti (Valio)45g36kcal1.5g5.4g0.9g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 45g20kcal1.3g2.1g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 30g42kcal3.7g0.1g3g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala27g86kcal4g15.8g0.7g2.7g
Ruokasuola jodioitu 1.2g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.3g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g5.4g40kcal0g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana306g450kcal21g47.4g19.4g5.4g
Valittu annoskoko153g225kcal10.5g23.7g9.7g2.7g
Annoskoko puolitettuna77g113kcal5.3g11.9g4.9g1.4g
Arvot/100g100g147kcal6.9g15.5g6.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181979