Muurinpohjaletut, gluteeniton

0,5 l maitojuomaa
0,5 l vettä
2 munaa
4 dl karkeaa, luontaisesti gluteenitonta jauhoa
1 tl suolaa
Paistamiseen voita

Sekoita vesi-maidon joukkoon munat, jauhot jasuola.

Anna turvota 1 tunti.

Ruskista voi ja paista kauniin ruskeita lettuja molemmin puolin pannulla.

Tarjoa letut mieleisesi täytteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi57g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1ug 57g22kcal1.9g1.6g0.8g0g
Kananmuna kuoreton 12g18kcal1.6g0g1.3g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 27g94kcal1.5g20.6g0.3g0.3g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana306g266kcal10g44.4g4.8g0.6g
Valittu annoskoko153g133kcal5g22.2g2.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna77g67kcal2.5g11.1g1.2g0.2g
Arvot/100g100g87kcal3.3g14.5g1.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110145