Kimmon Nakkikeitto

Laita 1,5 l vettä ja paistinpannu kuumenemaan.

Pilko 6 keskikokoista perunaa pieniksi ja laita kiehuvaan suolaveteen.

Pilko perunoiden kypsyessä 15 kalkkunanakkia pieniksi ja ruskista ne pannulla.

Kaada nakit ja kaksi lihaliemikuutiota pataan.

Kun perunat tuntuvat haarukalla viittä vaille kypsiltä, kaada sekaan 1-2 pussia keittojuureksia.

Odota pari minuuttia ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Juhanii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunanakki Atria 5%52g52kcal6.3g1.4g2.5g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.7g2kcal0.1g0g0.2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g75g45kcal1.1g9.7g0.1g0.7g
Keittojuurekset, Rainbow25g6.2kcal0.2g1.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana306g211kcal15.4g24.6g5.8g1.4g
Valittu annoskoko153g106kcal7.7g12.3g2.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna77g53kcal3.9g6.2g1.5g0.4g
Arvot/100g100g69kcal5g8g1.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154645