Suklaafudge

Sekoita kaakaojauhe, sokeri, siirappi ja kerma; keitä n. 35 min kokoajan sekoittaen.

Voit tarkistaa toffeen rakenteen tiputtamalla tipan kylmään veteen; jos se jähmettyy se on valmista.

Lisää voi ja vaniljasokeri, vatkaa kuohkeaksi.

Aseta seos jäähtymään uunipellille, vuokaan tms, voidellun leivinpaperin päälle.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaojauhe, sokeroimaton 11g41kcal2g1.2g2.4g3.3g
Sokeri 85g346kcal0g85.2g0g0g
Siirappi 7.3g22kcal0g5.4g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 37g121kcal0.7g1.1g12.8g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 10g73kcal0.1g0g8.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana306g1225kcal5.6g191.2g46.8g6.6g
Valittu annoskoko153g613kcal2.8g95.6g23.4g3.3g
Annoskoko puolitettuna77g306kcal1.4g47.8g11.7g1.7g
Arvot/100g100g401kcal1.8g62.5g15.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158297