Puolukkalätyt, karppi

(Sulatetut) puolukat soseutetaan tehosekoittimella.

Lisätään loput ainekset (ripaus suolaa ja halutessaan kanelia, itse jätin kanelin laittamatta), sekoitetaan taikinaksi, vaahdottamista kannatta varoa muuten lätyistä tulee hauraita.

Taikina lusikoidaan leivinpaperilla vuoratulle pellille lättysiksi (12 kpl).

Paistetaan 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Itse en sulattanut puolukoita :D mutta ihan hyviä tuli silti!!!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 75g29kcal0.3g5.1g0.4g2g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g0.9g0.5kcal0.1g0g0g0.9g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g19g113kcal4.5g1.2g10.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl17g152kcal0g0g16.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana306g707kcal20.2g12.8g63.2g5.8g
Valittu annoskoko153g353kcal10.1g6.4g31.6g2.9g
Annoskoko puolitettuna77g177kcal5.1g3.2g15.8g1.5g
Arvot/100g100g231kcal6.6g4.2g20.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178794