Pähkinä-viikunakakku

Vaahdota valkuaiset ja sokeri, lisää muut ainekset.

Paista 160 asteisessa uunissa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Sava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 38g156kcal0g38.3g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 40g17kcal3.9g0.2g0g0g
Suklaa tumma 28g146kcal1.1g15g8.7g1.5g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl24g156kcal3.4g0.8g15.4g0g
Viikuna, kuivattu, yksi kappale(15g)23g44kcal0.8g9.2g0.2g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana306g1036kcal18.4g127g48.6g7.2g
Valittu annoskoko153g518kcal9.2g63.5g24.3g3.6g
Annoskoko puolitettuna77g259kcal4.6g31.8g12.2g1.8g
Arvot/100g100g338kcal6g41.5g15.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206191