Porsaanfile uunissa ala Tuula

Poista sisäfileestä kalvot ja rasva.

Liekkaa viipaleiksi ja paista ne n. rkl öljyä.

Laita uuni vuokaan pussillinen ranskalaista sipulikeittoa ja filepihvejä vuorotellen.

Lisää ruokakerma ja vettä n. 5-7 dl. Uuniin tunniksi 180 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Marinoitu porsaan sisäfilee (Pirkka), annos 100g62g75kcal10g0.8g3.5g0.1g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 62g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)2g7.2kcal0.1g1.5g0.1g0.1g
Ruokakerma 10% (Ingman keittiöni), annos 200g25g30kcal0.7g1.3g2.5g0g
Voi 0.5g3.6kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana306g242kcal21.6g7.2g14.2g0.4g
Valittu annoskoko153g121kcal10.8g3.6g7.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna77g61kcal5.4g1.8g3.6g0.1g
Arvot/100g100g79kcal7.1g2.4g4.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249310