Parsa-kukkakaalimuhennos

Peratut kaalit, sipulit kattilaan jossa vähän öljyä.

Lisää sipulit ja 7% ruokakerma.

Hauduta ja soseuta, Hiukan suolaa ja pippuria, myös yrittimausteseos sopii hyvin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)15g13kcal0.1g0.5g1g0g
Kukkakaalia apetit (Apetit), annos 250g53g8.9kcal0.8g1.2g0.1g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl75g23kcal3.5g1.4g0.2g1.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)8.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana306g121kcal9.2g7.2g5.6g2.6g
Valittu annoskoko153g61kcal4.6g3.6g2.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna77g30kcal2.3g1.8g1.4g0.7g
Arvot/100g100g40kcal3g2.4g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268207