Paprikakeikaus

POHJA:
voita, venhäjauhoa, leseitä, vettä-->nypi voi, jauhot ja leseet.

Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Laita jääkaappiin odottamaan.

TÄYTE: Suikaloi paprikat (eri värisiä :) ja sipuli.

Kuullota öljyssä n. 10 min, kunnes osa nesteestä on haihtunut.

Mausta maun mukaan.

Kaada paprikaseos voideltuun vuokaan (26cm) fetan ja kanan kanssa.

Kauli taikinasta pyöreä levy ja nosta täytteiden päälle.

Painele reunat tiiviiksi ja tee haarukalla muutama reikä.

Paista 225 n. 25 min. Anna jäähtyä 10 minsaa ennen kumoamista.

Ohje otettu Pirkan ruoka-lehdestä (maaliskuu 2012)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 13g91kcal0.1g0.1g10.2g0g
Vehnäjauho, sunnuntai20g71kcal2.4g14.4g0.4g0.6g
Kauralese 3.8g14kcal0.7g1.7g0.3g0.7g
Paprika punainen 63g18kcal0.6g2.8g0.3g1.2g
Sipuli 6.9g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Salaattijuusto kuutioina suolavedessä (Pirkka), annos 50g22g50kcal3.3g0.2g4.2g0g
Broilerifileesuikale (Atria)25g28kcal5.8g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana306g548kcal26g39g31.8g5.2g
Valittu annoskoko153g274kcal13g19.5g15.9g2.6g
Annoskoko puolitettuna77g137kcal6.5g9.8g8g1.3g
Arvot/100g100g179kcal8.5g12.7g10.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286051