Tonnikalakurpitsa piirakka

Valmista pohja.

Lisää tomaattimurska.

Raastettu porkkana, tonnikala ja kurpisapalat.

Päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa n 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 15g2.4kcal0.1g0.3g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g3.9kcal0.1g0.8g0g0.3g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g21g7.5kcal0.3g1.5g0g0.3g
Tonnikala vedessä, rainbow30g30kcal6g0.1g0.6g0g
Voi 21g155kcal0.3g0.1g17.4g0g
Talkkunajauho, sisältää ohraa 7.5g24kcal0.6g4.3g0.2g0.7g
Vehnäjauho puolikarkea 28g95kcal2.8g19.5g0.3g1g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 15015g58kcal4.3g0.2g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana306g756kcal29.2g54.4g45.6g5.2g
Valittu annoskoko153g378kcal14.6g27.2g22.8g2.6g
Annoskoko puolitettuna77g189kcal7.3g13.6g11.4g1.3g
Arvot/100g100g247kcal9.5g17.8g14.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310094