Jiiveen Makuvoi

Hienonna tomatit, kaprikset, oliivit, timjami, valkosipulit ja sardiinit sekä sardellit hienoksi.

Sulata voi miedolla lämmöllä, älä paahda.

Lisää sulatetusta voista kirkas rasva hienonnettujen mausteiden päälle.

Jätä voin hera eli se valkoinen osuus sulatus astian pohjalle ja voit käyttää sen johonkin muuhun.

Sekoita voi ja mausteet, peitä ja anna maustua.

Sopii moneen tarkoitukseen, mutta erityisesti broilerille.

Makuvoi on mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g68g493kcal0.7g0.7g54g0g
Aurinkokuivattu tomaatti16g29kcal0.4g1.9g2.2g0g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g9g4.2kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Kapris etikkaliemessä, Figaro9g2.8kcal0.2g0.4g0g0.3g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g14g29kcal3.1g0g1.9g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g14g88kcal4.1g0g5.4g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g11g13kcal0.1g0.7g1.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana306g1346kcal19.6g13.2g129.6g2.6g
Valittu annoskoko153g673kcal9.8g6.6g64.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna77g337kcal4.9g3.3g32.4g0.7g
Arvot/100g100g440kcal6.4g4.3g42.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334020