Täytetyt kesäkurpitsat

Paista jauheliha.

Lisää tomaattimurska, yksi lihaliemikuutio, tuorejuustoa ja pilkottu kesäkurpitsa.

Keitä hetken.

Halkaise kesäkurpitsat ja täytä kastikkeella.

Ripottele päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Elviira10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 64g19kcal0.6g2.9g0.3g1.2g
Jauheliha, sika-nauta 30g67kcal5.3g0g5.1g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)14g4.9kcal0.1g1g0.1g0.2g
Kesäkurpitsa23g3.8kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour7.5g23kcal0.3g0.3g2.3g0.1g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa15g45kcal3.5g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana306g323kcal19.8g9.6g22.8g3.4g
Valittu annoskoko153g162kcal9.9g4.8g11.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna77g81kcal5g2.4g5.7g0.9g
Arvot/100g100g106kcal6.5g3.1g7.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352148