Pyttipannu

Pilko ainekset, kuumenna runsaasti rypsi- tai muuta ruokaöljyä pannulla.

Paista kunnes perunat ovat kypsiä.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kuminalla ja yrttimausteella.

Päälle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 68g52kcal1.3g10.5g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Paprika, punainen9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Nakki, keskiarvo 56g132kcal6.4g0.7g11.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana306g383kcal16.2g25.2g23.4g2.4g
Valittu annoskoko153g191kcal8.1g12.6g11.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna77g96kcal4.1g6.3g5.9g0.6g
Arvot/100g100g125kcal5.3g8.2g7.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354686