Jauheliha-tomaattikeitto

Paista jauheliha.

Mausta suolalla, chilihiutaleilla, mustapippurilla, oreganolla, basilikalla ja paprikajauheella.

Kaada tomaattimurskapurkit kattilaan ja huuhdo ne tilkalla vettä.

Kaada jauheliha mukaan.

Lisää vielä teelusikallinen sokeria sekä Koskenlaskija juusto.

Anna poreilla hiljalleen vähintään 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 41g94kcal7.8g0g7g0g
Tomaattimurska 100g29kcal0.6g5.3g0.2g1.9g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g1.2g8.4kcal0g0g0.9g0g
Sokeri 0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g10g28kcal1.9g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana306g324kcal20.6g11.8g20.6g3.8g
Valittu annoskoko153g162kcal10.3g5.9g10.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna77g81kcal5.2g3g5.2g1g
Arvot/100g100g106kcal6.7g3.9g6.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437425