Rouhea porkkanakakku

Pilko pieniksi tai raasta pestyt porkkanat.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy rauhallisesti samalla vatkaten.

Lisää jauho-vaniljasokeri-leivinjauhe-rui
shiutaleseos.

Lisää porkkanat viimeiseksi ja sekoita taikinaa rauhallisesti.

Iso annos, joten kannattaa tehdä yleiskoneella.

Taikina on vetelähköä, mutta tiivistyy paistettaessa.

Laita vuokiin paperia tai voitele ja korppujauhota ne.
Kaada taikina vuokiin (3) ja paista 175 asteessa n tunti viisitoista minuuttia.

Voit laittaa paperin päälle kun kakku on saanut haluamasi värin.

Reseptistä tulee n. 79 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Yllätys, yllätys tästä tuli aivan ihanaa.

maanantai 20.10.2014 klo 19:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 36g12kcal0.2g2g0.1g0.9g
Sokeri 20g83kcal0g20.3g0g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g14g50kcal0.2g12.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 31g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 29g98kcal2.9g20.1g0.3g1g
Grahamjauho 5.7g19kcal0.6g3.5g0.1g0.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.4g5.7kcal0g1.4g0g0g
Leivinjauhe 1.1g2kcal0.1g0.4g0g0g
Nalle täysjyvä ruishiutaleet 1dl=30g3.4g11kcal0.3g2.1g0.1g0.7g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 12g81kcal0g0g9.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana306g801kcal15.4g125.4g25.2g6.4g
Valittu annoskoko153g400kcal7.7g62.7g12.6g3.2g
Annoskoko puolitettuna76g200kcal3.9g31.4g6.3g1.6g
Arvot/100g100g262kcal5g41g8.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=443604